Arrangementer i Historisk Forening

Jonstruplejrens historie og flygtningeinvasionen

Antal Pladser: 2
Du kan bestille herunder (max 2 stk.)

Gurli Thuneby fra Værløseegnens Historiske Forening fortæller i billeder og ord om besættelsestiden i Jonstrup, om hverdagslivet i Jonstruplejren og lejrens betydning for lokalsamfundet.

Foredraget er arrangeret af Jonstrupsamlingen, der har inviteret Ballerup Historiske Forenings medlemmer til at deltage.

Der er gratis adgang for medlemmer af Ballerup Historiske Forening, men på grund af begrænset plads er tilmelding nødvendig. Man kan tilmelde sig fra mandag den 3. juni 2024 nederst på denne side.

Transporten til og fra Jonstruphus sker på egen hånd eller ved samkørsel. Der er begrænset parkeringsmulighed ved Rema 1000.

Hvis der bliver overtegnet kan du skrive dig på en ventelisten, vi vil så sende dig en mail, hvis der kommer et eller flere afbud.
Foreningen vil derfor indtrængende bede alle, der har fået en plads som de ikke kan bruge, om at give os besked på adressen. post@balleruphistoriskeforening.dk

Tilmeldingen til Arrangement

Jonstruplejrens historie og flygtningeinvasionen